Δουλεύουμε με ασφάλεια.... Origin Parts!     Aναζητήστε με μοντέλο αυτοκινήτου και αν δεν βλέπετε κάποιο προιόν διαθέσιμο.... Ρωτήστε μας....στο 2641022210!!        


Επιστροφή στην αρχική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία: Βαλβολίνες

ENEOS SUPER MULTI GEAR 80W-90 1L EN50021311

Σύντομη Περιγραφή

ENEOS Super Multi Gear 80W90
Λιπαντικό κιβωτίου ταχυτήτων
Το ENEOS Super Multi Gear 80W90 είναι ένα ορυκτό λιπαντικό που έχει κατασκευαστεί για κιβώτια ταχυτήτων χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία θείου-φωσφόρου. Η τεχνολογία αυτού του πρόσθετου εγγυάται μία εξαιρετική προστασία των γραναζιών κατά της επαφής μετάλλου με μέταλλο κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, ακόμα και κατά την απότομη μεταφορά φορτίων. Το ENEOS Super Multi Gear 80W90 περιέχει ειδικά πρόσθετα που αφήνουν ένα προστατευτικό φιλμ επάνω στις επιφάνειες για την αποτελεσματική πρόληψη της διαβρώσεως και της φθοράς . Λόγω των προσαρμοσμένων ιδιοτήτων του ιξώδους του το λιπαντικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ψυχρές κλιματολογικές συνθήκες (συμβουλευθείτε το σημείο ροής). Το ENEOS Super Multi Gear 80W90 συνιστάται για χρήση σε διαφορικά με κωνικού, ελικοειδούς κωνικού και ιπποειδούς τύπου γρανάζια (είτε μονής ή διπλής μείωσης) και σε διαιρέτες ισχύος όπου αναφέρονται σαν προδιαγραφές τα API GL-5, MIL-L 2104D και Mack GO-G.
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
1.Εξαιρετική σταθερότητα στην οξείδωση και την θερμοκρασία
Το ENEOS Super Multi Gear 80W90 έχει τόσο μία εξαιρετική σταθερότητα στην οξείδωση και στις θερμοκρασίες όσο και μία καλή ανθεκτικότητα στον σχηματισμό αφρού. Ακόμα και σε υψηλότερες θερμοκρασίες ένα επαρκές λιπαντικό φιλμ εγγυάται την σωστή λίπανση του κιβωτίου ταχυτήτων.


2.Εξαιρετική Ανθεκτικότητα στην Φθορά, την Διάβρωση, τον Σχηματισμό Αφρού και την Οξείδωση
Το ENEOS Super Multi Gear 80W90 εμφανίζει μία εξαιρετική ανθεκτικότητα στην φθορά, την διάβρωση και τον σχηματισμό αφρού καθώς επίσης και την γήρανση σε αυξημένες θερμοκρασίες.

ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ


Mack GO-G
MIL-L-2105D
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Βαλβολίνες, ENEOS, ENEOS
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κατασκευαστής Μπαταρίας VOLTEX
Εφαρμογή Μπαταρίας AUTO
Volts Μπαταρίας 12V
Amper Μπαταρίας 3 Ah

Ετικέτες Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε κενά για να διαχωρίσετε ετικέτες, Χρησιμοποιήστε μονά εισαγωγικά (') για φράσεις.


Γράψτε τη Δικιά σας Αξιολόγηση

You're reviewing: SUPER MULTI GEAR 80W-90 1L